Навчальний тиждень "Я і моя сім’я"


Навчальний тиждень № 4: свята, екскурсії та діагностувальні роботи

Повідомляємо окриленим батькам про те, чого навчать їхніх школяриків упродовж нового шкільного тижня

1 клас

У першому класі стартує соціокультурний тижневий проєкт “Вересень святковий”. Подібні проєкти діти реалізовуватимуть щомісяця впродовж навчального року. Щоразу вони вивчатимуть українські й міжнародні свята й пам’ятні дати, що припадають на цей місяць. А ще вітатимуть однокласників, які святкують цього місяця дні народження або іменини. Навіть на уроках англійської мови першокласники вивчать лексику до цієї теми!

Що мають знати батьки:

Дітям, які навчаються очно, вчитель організує екскурсію до шкільної бібліотеки. А ще може влаштувати зустрічі дітей з керівниками й учасниками місцевих спортивних секцій, а з батьками провести онлайн-бесіду на тему залучення дітей до спорту.
На уроках української мови на першокласників чекає вихідний тематичний селфі-аудит, на якому діти перевірять, чи повною мірою вони пригадали знання, здобуті в дитсадку, а також порівняють результати вхідного селфі-аудиту з підсумками вихідного - і здивуються, наскільки збагатилися новими знаннями й уміннями!
Під час занять із арт-технологій ваші сини й доньки дізнаються різницю між співом, мовленнєвим музикуванням і музикою. Освоять образотворчу техніку плямографії (знадобляться фарби й папір для малювання). А ще зрозуміють різницю між розмовною мовою і мовою художнього твору.

Коментарі