Навчальний тиждень "Календар жовтня"

Навчальний тиждень №7: вивчаємо — й одразу застосовуємо!

Дізнайтеся, чого ваші крилатики навчаться і в чому попрактикуються. 

1 клас

У першому класі стартує проєкт «Календар жовтня». Нагадаємо, щомісяця в межах тижневого соціокультурного проєкту окрилені школярики дізнаються більше про черговий місяць року: і про те, що відбувається в природі, і про календарні та професійні свята, і хто святкує іменини, а ще — вітають із днем народження однокласників, друзів і родичів, які народилися цього місяця. Можливо, вашій дитині знадобиться ваша допомога з пошуком необхідної інформації!

Головне, що мають знати батьки:

Учитель проведе патронат для батьків, діти яких мають хист до музики, малювання, під час якого надасть поради щодо створення умов для розвитку творчих здібностей.
Помітили, що в навчальних посібниках вашої дитини слова й букви нерідко пишуться різними кольорами й шрифтами? Так першачків навчають зльоту розпізнавати літери й «зчитувати» слова, як би вони не виглядали. А ще дітей просять читати слова у вправах рядками, колонками, згори вниз чи знизу вгору, через одне, лише певних кольорів тощо. Так тренують не лише вміння розпізнавати букви, а й навичку концентрувати / розподіляти увагу.
На уроках арт-технологій школярики вчитимуться розрізняти вокальну й інструментальну музику, виконають аплікацію з ниток, а також спробують спілкуватися без слів — виражаючи свої думки й почуття жестами.

Коментарі